Sunday, October 30, 2011

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog

SS teruja sangat nak join segmen kali ini. Nak tau kenapa?? Sebab dua blogger hebat dah bergabung untuk menjayakannya!! walaweh!! gempak sih.!! SS pon tak ketinggalan nak berkenalan dan beramah mesra dengan mereka serta blogger2 kan. 

Anda nak ikut serta?? mudah je caranya...just klik banner okeyy??


Cara2 nak join :)
  • Tajuk : BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog  .. Dan linkkan ke entri ini .
  • Jawap soalan ini.. Apakah persamaan yang korang boleh nampak di kedua dua blog ini ? BEN ASHAARI dan LYSSA SECRET
  • Berikan pendapat bagaimana nak majukan kedua dua blog ini.Sebarang komen ?
  • Siap ? Tu jee.. tak banyak kan ? Tinggalkan url entri korang di ruangan komen blog BEN ASHAARI dan juga blog LYSSA SECRET
  • Tutup , 8 malam ini , 30/10/2011


Jawapan tersipu2 malu dari SS :

 Apakah persamaan yang korang boleh nampak di kedua dua blog ini ? BEN ASHAARI dan LYSSA SECRET
  • Pada pandangan syira...syira rasa kedua dua blog memberikan informasi yang terkini dan amatlah berguna kepada masyarakat. pelbagai ilmu dapat dipelajari disana. Disamping itu,blog tersebut menyediakan perkongsian tutorial dan pelbagai tips yang boleh diguna pakai sebagai panduan kepada blogger lain. Arigator!! dua2 blog terbaekk lah!
Berikan pendapat bagaimana nak majukan kedua dua blog ini.Sebarang komen ?
  • Syira rasa kedua dua blog dah berkembang maju hihihi...tapi syira ada satu cadangan! entry2 yang lyssa dan abg ben post boleh di link kan ke email mana2 blogger yang berminat. contohnya,jika syira malas nk online through blogger..syira boleh check melalui email je post2 terbaru dari anda berdua. 
Itu je kan..hehe..okey salam sayang dr syira buat u all berdua! smoga jadi blogger yang suksess selalu dan sentiasa ada cerita2 yang menarik. :)



disediakan oleh,

22 comments:

Syieda_Joy™ said...

wahhh..cdgn kamo tu..hebat..^_^

salam kenalan...^_^ syieda datang dari blog abg BEN dan Lyssa... ^_^

jom ke blog syieda :
http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

BEN ASHAARI said...

terima kasih atas cadangan itu syiera :) insyaAllah

Cik Kamoo said...

Singgah sini dear dr Blog Ben. Salam kenal and happy blogging!!

♥ MS ♥ said...

salam kenal ^___^

~C-K-K~ said...

salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

Jom datang melawat blog saya pulak.. kalau sudi follow la nnti sy follow balik...^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/

shiema sufian said...

shiema singgah dari segmen yang same. jom singgah dan follow belog shiema :)

faridah nazurah said...

singgah sini dari segmen yang sama :)

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

happy blogging :P

Arra Ahmad said...

salam kenal..:)

fiqah said...

ziarah dri segmen yg sama..salam perkenalan :)

Azhafizah[フィザ] said...

from the same segmen >.<
hajimemashite ^___^

wanie wonek said...

hye. saya dari segmen yang sama. cantik blog ni. hehehe .. btw dah follow sini. jom terjah blog saya pulak ea :)

Arol Mubin said...

Yuhuuu! Arol datang terjah sini. Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :D

# Kalau free, jom jenguk blog Arol!
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

c nana said...

terjah sni dri segmen yg sma fren! hepi blogging (^__^)v


http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

Eza Boom Boom :) said...

Kita join segmen yang sama, yeah..Jejak kaki sini dengan riang gembira.. Hee, teruskan berblogging yaaa..All the best!

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

RJ said...

Singgah pagi dari blog BA :)

mursyid diey said...

wahhh...best...bleh joinn..huhu...x sempat nak masuk...salam kenal yer...terjah blog.. :-)

http://dzuandiey.blogspot.com

Mama Qist said...

singgah sini syida..dr BA dan LF

Sarah Hanim said...

hye awk , sarah dtg serbu blog awk ;) (nada comel)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

Aku DaN SeSuAtU said...

mereka mempunyai pembaca setia..susahkan nak dapat pembaca setia

Nurul Nabilla said...

hye,,saje2 singgah,,follow me back k,,
http://belleila92.blogspot.com/

Ninie Dora said...

ninie singgah dr segmen yg sama. salam perkenalan :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

ninie follow blog ni ye :)

cx's said...

cx dtg sini :) hye.